Alle artikelen

Avonturen beleven? Webwinkel van Davidsfonds

Davidsfonds Webwinkel
Bij Davidsfonds hebben we een uitgebreid aanbod aan boeken, in samenwerking met Standaard Uitgeverij. Ga voor de standaardwerken over taal en lezen of gezondheid, of laat je meevoeren door ijzingwekkende thrillers en boeiende romans. Ook kinderen en jongeren blijven niet met hun leeshonger zitten, met de boeken van Davidsfonds Infodok, van peuters en kleuters tot jongeren. Daarnaast bieden we een selectie aan van andere imprints, waaronder Manteau, Oogappel, De Bezige Bij en Signatuur.

De koning van de vuilnisbelt

Klaasen GeertNederlands
€ 15,99
Op voorraad
De koning van de vuilnisbelt

Beschrijving

Verlegen en tegelijkertijd nieuwsgierig zijn is lastig. Dat merkt Juno wanneer ze een jongen ontmoet die een vuilnisbelt heeft omgebouwd tot zijn thuis. Onverwachts wordt ze meegezogen in de wonderlijke droomwereld van Sem. Terwijl overdag de mysteries zich opstapelen in haar geboortedorp, bevaart Juno ’s nachts met de Nevelkapitein een zee van schaduwen. Met gevaar voor eigen leven trotseert ze huiveringwekkende nachtmerries, aardbevingen en lavastromen zonder goed te weten waarom. Tot de Wegwijze een tip van de sluier oplicht... Stap voor stap ontrafelen Sem en Juno het geheim van de Eeuwige Twijfelaar, en beseffen dat de toekomst van Dromenland in hun handen ligt.

De koning van de vuilnisbelt is het eerste deel in de reeks De kronieken van Juno. Eerder beschreef Geert Klaasen het wonderlijke Dromenland in De kronieken van Finn. Je hoeft deze verhalen niet te kennen om van Juno’s avonturen te genieten, al staan de fans van Finn in dit boek bloedstollende verrassingen te wachten!

De koning van de vuilnisbelt - De kronieken van Juno 1

Davidsfonds Infodok / Vanaf 9 jaar / Harde kaft - 96 p. / 14 x 21,5 cm

Eigenschappen

Uitgeverij:
Davidsfonds Infodok

Inhoud

Aantal bladzijden:
96

Eigenschappen

Afmeting:
14 x 21,5 cm